Hari putih  

Salam wrt...


Pagi td mase hntr ummi Zaf ke pntu pagar tgk bulan penuh. Dah tgh bulan islam. Patutnya puasa hari ini...

Ummi zaf kerja pagi dan oncall hari ini.. So, ayah jaga hanifa pagi dan malam ini. If perlu kite blik kg la malam ni ye hanifa. 

Cdg hari ni lepas dhuha, gerak ke ofis senawang utk kemas dan plan gerak kerja sebaiknya. InshaaAllah.

Sambil tu tambah elmu2 penting dalam perniagaan. Moga Allah redha. Kalau sempat nk cari printer. InshaaAllah. Dh 2 printer rosak. Ummi zaf nk yg HP. Nnti ayah cari..

Adik dh nanges2 nk susu. So, nk gi settlekn 😄

Wasalam

Baca Selanjutnya..
AddThis Social Bookmark Button


Esok 7 bulan...  

Esok usia hanifa 7 bulan...

Hanifa sdh mkin mmbesar...
Lain rse menaip menggunkan iphone 6+.. Huhu baru je Beli last week. Saje ubah angin dan mengembirakan wife...

Sambung balik.. Gngu je ephong ni wat iklan...;)

Hanifa dah mula byk brckp dan dah kuat mkn... Dah pndai merajuk... (Ikut sape ni?)hehe... Suka senyum2 ikhlas.. Comel. Alhamdulillah... Dh mula nk merangkak..baru boleh angkt punggung. Baru pandai tepuk2..suka maen air... Nk bawa la ahad ni mandi kolam...hehe

Smlm lps pasang screen protector dgn zaf di trrminal, beli kfc dan bwa balik. Den pose khamis. Elok jugak. Wat buka pose. Tp ayam ibu mertua masak merah lagi best! Hehe..
Lame dh x blik umah...sbb ibu pun ke endon baru2 ni.. Ummi zaf pula sibuk di wad kecemasan.. Dh sebulan di ED. tinggal lg 3 bulan nk ngadap. Sabar la ye yang. Byk pahala tolong orang ni.😄

Aku di sekolah cuba menyesuaikn diri dengan pentadbir baru..gb baru.. Byk pmbaharuan yg di buat..dtg skolah nk kena awal. Kena ubah jadual. If x nnti tension. Dh la byk perkara nk pikir..  Tggungjwb dh mkin byk. Moga Allah jua yg mmberi jalan keluar setiap masalah. Itu pun if aku x bermasalah denganNya. Hubungan kena selalu jaga. Orang nk ckp apa terserah. Yang tau kita dan Dia sahaja.😊

Di AJ, team colony semakin memecut laju. Dok ligan perabeh sebelum AJ masuk bursa. Aku kena bina balik momentum cam diorg. Byk perkara kena sit down semula dan plan. Penting. Syarikat kena cun bergerak. Barulah dapat bntu ramai lagi org kt luar sana tu...

InshaaAllah..

Cuma doaku moga Allah sentiasa bersamaku..

Rauhan.. Ihfazillah, yahfazka...

Baca Selanjutnya..
AddThis Social Bookmark Button


Related Posts with Thumbnails

Bumi Tuhan... Bersaksilah

 

Design by Amanda @ Blogger Buster